Kama

Mentsd meg a jövőt!

KAMA – Mentsd meg a jövőt!

 

Üzenet a nagy vihar utáni Földről – a KAMA Köztársaságból

Ma, amikor 2099. szeptember 1-ét írunk, mi az Óvilágvége túlélői, a KAMA Köztársaság lakói hívunk, hogy csatlakozz hozzánk az emberiség eddigi legfontosabb küldetésében!

Éppen egy évszázada, a 2030-as évek első felében a természet területeinek, kincseinek gáttalan felélése és a környezetszennyezés elérte a kritikus szintet. A megjósolt, de komolyan nem vett, vagy tétlenül várt katasztrófák hirtelen rászakadtak az emberiségre. Előbb a kőolaj és földgáz készletek birtoklása és kereskedelme, az árak elszabadulása gerjesztett egyre nagyobb feszültségeket, helyi háborúkat. Aztán, a Globális Éghajlati Fordulópontot követően felgyorsultak a klímaváltozás eseményei is. Az időjárás teljesen élhetetlenné tett korábban sűrűn lakott térségeket is. Az egyre hosszabb és magasabb hőmérséklettel társuló aszályok víz- és élelmiszerhiányt okoztak. Az újonnan művelhetővé váló területekért erőszakos versengés indult meg. Számos más tényező is mélyítette azt a társadalmi válságot, mely végül a maradék erőforrásokért folyó globális háborúba torkollott. Emellett, az árvizek, a tengerszint emelkedése és a hurrikánok együtt városokat pusztítottak el a partvidéki területeken, a megállíthatatlanul terjedő tüzek a kontinensek belsejében. Az extrém időjárás ipari katasztrófákat idézett elő, nukleáris szerencsétlenségek következtek be. Két évtized alatt az éhínség és az egészséges ivóvíz hiánya, a szennyeződések és a járványok miatt minden kontinensen csaknem kipusztult a háborús konfliktusokban amúgy is megtizedelt az emberiség. Saját magunkra mért világvégénknek – ma csak úgy hívjuk: Óvilágvége - maroknyi túlélő csoportjai maradtak világszerte kis, természet-adta menedékekben. A mi közösségünk a hajdani Magyarországon, a régi Miskolc területén a Bükk-hegység karsztvizének köszönheti életben maradását.  Őseink, az Óvilágvége túlélői, jelenlegi lakhelyünket KAMA Köztársaságnak nevezték el itt tengődünk, erőforrásaink, készleteink szűkösek és fogyóban vannak.

Hosszú és fáradtságos munkát és sikertelen próbálkozásokat követően a KAMA Köztársaság Tanácsa és a Zsenik összeállítottak egy virtuális könyvet, mely az „Útmutató az Óvilágvége elkerüléséhez, és élhetőbb jövőnkhöz” címet viseli. Először ezt az információt juttattuk vissza az időben. Az évszázados kísérletek folytatásával lehetővé tették az időutazást, és megerősítették az elméleti feltételezést, hogy a jelen megváltoztatható a múlt megváltoztatásával. A rendelkezésre álló óvilági adatokból meghatározták azt az időszakot, amikor még meg lehetett volna – tehát meg lehet! - akadályozni az Óvilágvégét, csillapítani lehet a katasztrófák nagyságát! Ez az időszak 2013. szeptember 1. és 2014. augusztus 31. közötti időre esik! A kísérleti szakasz lezárult, most minden túlélőt kérünk, hogy csatlakozzon az időutazó küldetésekhez! Most kell cselekedni! Most kell jól irányzott múltbeli cselekedeteinkkel megváltoztatnunk a jövőt, azaz jelenünket!

Programozd át, változtasd meg, mentsd meg a jövőt!

Akadályozzuk meg a múltban, hogy a Természet megvadulása elsöpörje a Föld színéről a civilizációt, Miskolcot, s az emberi faj a most tapasztalt kilátástalanságba jusson!

Programozzuk át, irányítsuk át a fejlődést a fenntarthatóság felé, mentsük meg magunkat ettől a jelentől időutazással, menjünk vissza 2013. év Miskolc városába! Szerezd meg és védelmezd egy-egy területét! Minden területszerzéssel a KAMA Köztársaságért, a távoli jövő átformálásáért teszel egy lépést!

Tedd fenntarthatóvá a jövő társadalmát, itt, most, a múltban!

 

Vének Tanácsa

  *********************************************************************   A küldetések és a pontszerzés szabályai:   kama-jatekszabaly