Kama

Mentsd meg a jövőt!

Rajzold le, írd meg a jövőt!

Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet a KAMA Köztársaság.

Az Észak-Keleti Átjáró Egyesület tavaly ősz óta tartó játékában egy jövőbeli, 2099-es civilizációból utaznak vissza a mába, Miskolcra a kalandra vállalkozók, hogy a jelenben végzett tevékenységükkel megóvják a környezetet, a várost, az életet, megelőzve valamely későbbi (ökológiai) katasztrófát.
A KAMA Köztársaság Krónikája” címmel kiírt pályázatra diákoktól olyan pályaművek várunk, amelyek Miskolc jövőjéhez és a KAMA Köztársaság – elképzelt – történetéhez kapcsolódnak, annak különböző epizódjait, részleteit kell bemutatniuk! A pályázók képzelete szabadon szárnyalhat, szívesen fogadunk rövid történeteket, novellákat, verseket, rajzokat, bármilyen művészeti alkotást, amit háttértörténet ihletett.

Pályázni 7-től 14 éves korig lehet.
A rajzok bármilyen technikával, bármilyen méretben elkészíthetők.
Az irodalmi kategóriában verseket, novellákat és meséket várunk, gépelt formátumban maximum 5, kézzel írottan maximum 8 oldalban.
Pályázni nem csak egyénileg lehet, szívesen fogadunk közös munkákat is, mint például egy meseíró és az ő történetét illusztráló rajzoló együttes alkotása.
A díjazottakat könyvvel és ajándéktárgyakkal jutalmazzuk, alkotásaik megjelennek a kamaprojekt.hu weboldalon.
Beküldési határidő: 2014. április 30.
A pályaművek mellett kérjük a kitöltött pályázati űrlap beküldését is.
Postacím: 3529 Miskolc, Testvérvárosok útja 8. 9/1., avagy digitális formátumokban az atjarok@gmail.com e-mail címre küldendők a művek.

adatlap

zelenoe_voda_kuvshinka_jeltaya_4288x2848

  Vissza