Kama

Mentsd meg a jövőt!

Lecsófőzés kamázással (szombat, Csanyik)

Az egyik utolsó lehetőség, hogy az (eredeti és első) KAMA Projekt keretében az érdeklődők és aktivisták ismét találkozhassanak, részt vehessenek a sorozat valamely „élő” eseményén: a most hétvégi csanyiki Lecsófesztivál.

A Majális-parkban szombaton egész nap tartandó rendezvény – mely nem tévesztendő össze a hasonló témájú és nevű perecesivel – civil szervezésű, immár negyedik alkalommal zajlik a nyári főzőcskézés. A hivatalos neve is így szól: IV. Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztivál. Ebből pontosan kikövetkeztethető, milyen finomságok várják a bükki helyszínre kilátogatókat. Ennivalón túl mindazonáltal nézni- és hallgatnivaló is lesz; a pontos program a www.miskolcilecsofesztival.hu weboldalon olvasható. (Facebook-oldal itt.)

Jelen lesz ezen a délutánon az Észak-Keleti Átjáró Egyesület is, azaz a KAMA szervezője: 2 órától magunk is lecsófőzésbe fogunk a Csanyikban, mellette alkalom nyílik majd – és erre is várjuk a kedves kamázók érkezését, jelentkezését! – közös játékokra (kama, méta, gorodki, tollas), igény szerint kvízkitöltésre. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint KAMA-pólóban jöjjön!
(Talán már mondanunk sem kell, a jelenlétért, az offline aktivitásért kamapontok járnak.)

lecsófesztivál

  Vissza